channeling 785-990-9572 Français Français Italiano Italiano 9283631039

rreth nesh

“Afrodite”,Akademia më e madhe dhe më e re në Shqipëri e krijuar nga profesionistja Aferdita Ferracaku, sjell metodat bazë dhe bashkëkohore të mësimdhënies në fushën e parukerisë ,estetikës, masazherisë, make up, nail art me staf pedagogjik vendas dhe të huaj.

Te gjitha programet e studimit jane hartuar ,bazuar ne programet e shkollave italiane dhe sipas eksperiencave me te njohura europiane, gjate procesit mesimor zhvillohen edhe shkembime eksperiencash me shkolla analoge me te njohura ne Itali, studentet marrin te gjitha njohurite per te hapur dhe menaxhuar me nje cilesi maksimale institute bukurie dhe estetike.

Parukeri1

AFRODITE ACADEMY

Italian Wellnes Academy ofron per ju programe te avancuara per parukeri, estetike, masazheri, make up , 1 dhe 2 vjecare si dhe kurse te specializuara 3 dhe 6 mujore me binjakezim me shkolla analoge italiane me programe te niveleve europiane dhe me pedagoge te specializuar ne kete fushe . Praktika behet direkt te klienti. Diploma njihet nga Ministria e Punes dhe jashte vendit...

asdsd

KURSE TE CERTIFIKUARA

Ju pelqen kjo fushe ? Ju terheq profesioni ? Deshironi te beheni kujdestaret dhe udherrefyesit e mirembajtjes te klienteve tuaj ? Ka qene make up, parukeria dhe estetika gjithmone pasioni juaj ? Zgjedhja me e sakte do te ishin kurset e certifikuara te cilat do te jepnin formimin ideal per ata qe duan te jene profesioniste te estetikes . Kurset jane te akredituara dhe mund te ekuivalentohen edhe ne Bashkimin Europian

232323

INFORMACION

Ne se regjistrohem ne nje kurs me frekuentim te lire mund te vij vetem per 1-2 ore ? Keashillojme nje frekuentim ideal te pakten gjysme dite paradite `{`08:30 - 12:30`}` ose pasdreke `{`13:30 - 17:30`}`. Per sqarime te metejshme mos ngurroni te na kontaktoni.Por nese regjistrohem ne nje kurs dhe nuk mund ta frekuentoj ? Fatkeqesisht kjo ndodh shpesh. Te kerkojme te marrni informacion

Afrodite Academy tashme edhe ne bashkpunim me

Orane – Akademine me 68 filiale ne tere Azine,

tashme edhe ne Kanada dhe Australi.

KURSET

Ne shkollen tone studentet do te kene kushtet me te mira per te studiuar dhe per te vene ne pratike metodat me bashkekohore te Estetikes dhe Parukerise dhe Masazherise si dhe mundesite e punesimit ne sallonet e bukurise dhe Estetikes, cilesia e mesimdhenies eshte garantuar nga stafi pedagogjik qe eshte i perbere nga stafe pedagogesh vendas dhe te huaj me experience shumevjeçare ne kete fushe.

Bashke me ne mesoni te gjitha te fshehtat e profesionit dhe aplikimet e pafundme duke ndertuar keshtu te ardhmen tuaj, ne akademine profesionale ne degen e parukerise, estetikes dhe masazherise mesohen: Metodat ultra moderne te mesimdhenies permbajne analiza teorike, prezantim live ne modele por edhe mundesine e praktike-aplikimit.

FOTO GALERIA

Adresa tirane

Rruga ''Tom Plezha'' , perballe me karburantin Kastrati, Unaza e Re , Tirane.

Adresa Shkoder

Rruga "Jeronim de Rada" , tek Bibloteka e Universitetit Juridik

Telefoni

069 2043 535 ose 067 3407 230